ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ

— Συστατικά —
- 1 κιλό ανάμεικτο κιμά
- 3-4 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλάκι κύμινο
- 1 1/2 κούπα περίπου φρυγανιά ή μισό μπαγιάτικο μουλιασμένο ψωμί στο νερό
- 3 αυγά
- λίγο λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- σάλτσα ντομάτας
- ζάχαρη
— Εκτέλεση —
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα πλάθουμε σε μακρόστενα σουτζουκάκια.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά ίσα να αλλάξει χρώμα ο κιμάς σε καφέ ανοιχτό.
Ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας, λίγο κύμινο, αλάτι, πιπέρι, λίγη ζάχαρη μέσα στην σάλτσα ντομάτας και λίγο νερό.
Αφήνουμε τα σουτζουκάκια για μισή ώρα σε μέτρια φωτιά να βράσουν.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά ίσα να αλλάξει χρώμα ο κιμάς σε καφέ ανοιχτό.
Ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας, λίγο κύμινο, αλάτι, πιπέρι, λίγη ζάχαρη μέσα στην σάλτσα ντομάτας και λίγο νερό.
Αφήνουμε τα σουτζουκάκια για μισή ώρα σε μέτρια φωτιά να βράσουν.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat