— Συστατικά —

  • 2kg σεφταλιές
  • Χυμό από ένα πορτοκάλι
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Λίγο Αγνόλαδο
  • 4-5 πατάτες κομμένες ρε ροδέλες
  • 1 αγγουράκι τριμμένο
  • Λίγο γιαούρτι στραγγιστό
  • Λίγο ξύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

— Εκτέλεση —

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε ροδέλες, τις αλατοπιπερώνουμε, τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού και τις τοποθετούμε στο ταψάκι και ψήνουμε για 45 περίπου λεπτά. Έπειτα, τοποθετούμε από πάνω τις σεφταλιές, και συνεχίζουμε το ψήσιμο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.  
Στη συνέχεια σε ένα μπολάκι βάζουμε το γιαούρτι, το ξύδι και το τριμμένο αγγουράκι (αφού πρώτα το στραγγίξουμε πολύ καλά), προσθέτουμε λίγο αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά όλα τα υλικά του dip.
Σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat