— Συστατικά —

· 1kg μοσχαρίσιο κιμά
· 1 πακέτο πέννες ΑγνοMarket Pasta
· 1/2 κούπα Αγνόλαδο
· 1κ.σ. πελτέ ντομάτας
· 1 ξερό κρεμμύδι στο τρίφτη
· 1 ντομάτα στο τρίφτη
· 1 σκελίδα σκόρο 
· αλάτι - πιπέρι
· 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
· 1/2 ποτήρι νερό 

— Εκτέλεση —

Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και αμέσως προσθέτουμε τον κιμά. 
Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, τον πελτέ, το σκόρδο και το νερό και βράζουμε για 20-30 λεπτά (φροντίζουμε να έχει πιει το νερό του).
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον βασιλικό τον οποίο έχουμε ψιλοκόψει. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια βράση και το σβήνουμε. Σερβίρουμε με πέννες τις οποίες έχουμε βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat