ΜΥΡΩΔΑΤΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΚΙΜΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ

— Συστατικά —

Για τα κεφτεδάκια:

500g κιμάς μοσχαρίσιος

1-2 κ.σ. Αγνόλαδο

1 φάκελος μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

 

Για τον πουρέ:

6 πατάτες

1 κ.σ. βούτυρο

— Εκτέλεση —

Για τα κεφτεδάκια:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα φυσικά συστατικά από το μείγμα για αφράτα μπιφτέκια (1 φακελάκι), προσθέτουμε 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο, περίπου ½ φλ. νερό, ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενυδατωθούν τα φυσικά συστατικά, προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε τα κεφτεδάκια σε μικρές μπουκίτσες.

Σε φαρδύ τηγάνι, προσθέτουμε ¼  φλ. Αγνόλαδο και σοτάρουμε τα κεφτεδάκια ελαφρά, προσθέτουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME και βράζουμε για 40-45 λεπτά μέχρι να βράσουν τα κεφτεδάκια και να δέσει ωραία η σάλτσα μας.

Παράλληλα, έχουμε βράσει τις πατάτες. Τις στραγγίζουμε και τις πατάμε ελαφρά με το πιρούνι και ανακατεύουμε με το βούτυρο.

Σερβίρουμε πάνω στον πουρέ τα κεφτεδάκια και περιχύνουμε την πλούσια σάλτσα.