
— Συστατικά —
· 4 μπιφτέκια (μοσχαρίσια ή κοτόπουλου)
· 1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 10 -15 τοματίνια (διάφορα χρώματα) κομμένα στη μέση
· 3-4 κρεμμυδάκια για στιφάδο κομμένα στη μέση
· 2 - 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
· 2-3 κ.σ. μουστάρδα
· προαιρετικά 4 ψωμάκια focaccia κομμένα στη μέση
· 1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 10 -15 τοματίνια (διάφορα χρώματα) κομμένα στη μέση
· 3-4 κρεμμυδάκια για στιφάδο κομμένα στη μέση
· 2 - 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
· 2-3 κ.σ. μουστάρδα
· προαιρετικά 4 ψωμάκια focaccia κομμένα στη μέση
— Εκτέλεση —
Σε σχαροτήγανο ή αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε ελάχιστο λάδι και το αλείφουμε με ένα πινέλο να πάει παντού.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα τοματίνια και τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το θυμάρι και λίγο λάδι. Ανακατεύουμε και 5 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο των μπιφτεκιών ρίχνουμε στο σχαροτήγανο τα τοματίνια με τα κρεμμύδια.
Αφήνουμε να ψηθούν για λίγα λεπτά και μόλις είναι έτοιμα, σερβίρουμε τα μπιφτέκια πάνω σε κάθε ψωμάκι στο οποίο έχουμε αλείψει λίγη μουστάρδα. Προσθέτουμε από πάνω ή στο πλάι τα τοματίνια με τα κρεμμύδια.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat
Ψήνουμε τα μπιφτέκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα τοματίνια και τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το θυμάρι και λίγο λάδι. Ανακατεύουμε και 5 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο των μπιφτεκιών ρίχνουμε στο σχαροτήγανο τα τοματίνια με τα κρεμμύδια.
Αφήνουμε να ψηθούν για λίγα λεπτά και μόλις είναι έτοιμα, σερβίρουμε τα μπιφτέκια πάνω σε κάθε ψωμάκι στο οποίο έχουμε αλείψει λίγη μουστάρδα. Προσθέτουμε από πάνω ή στο πλάι τα τοματίνια με τα κρεμμύδια.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat