— Συστατικά —

  • 1kg μοσχαρίσιος κιμάς
  • 1/2 κούπα Αγνόλαδο
  • 1κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 10 φρέσκα μανιτάρια λευκά
  • 2 ντομάτες ώριμες στο τρίφτη
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • αλάτι - πιπέρι

 

— Εκτέλεση —

Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και προσθέτουμε τον κιμά. Τον σοτάρουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα μανιτάρια, σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε διαδοχικά την ντομάτα, τον πελτέ, το σκόρδο και το νερό. Βράζουμε για 20-30 λεπτά (φροντίζουμε να έχει δέσει η σάλτσα και να μην έχει πολύ ζουμί).

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον βασιλικό τον οποίο έχουμε ψιλοκόψει. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια βράση και το σβήνουμε. Σερβίρουμε με σπαγγέτι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat