
— Συστατικά —
- 1kg μοσχαρίσιος κιμάς
- 1/2 κούπα Αγνόλαδο
- 1κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 10 φρέσκα μανιτάρια λευκά
- 2 ντομάτες ώριμες στο τρίφτη
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
- 1/2 ποτήρι νερό
- αλάτι - πιπέρι
— Εκτέλεση —
Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και προσθέτουμε τον κιμά. Τον σοτάρουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα μανιτάρια, σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε διαδοχικά την ντομάτα, τον πελτέ, το σκόρδο και το νερό. Βράζουμε για 20-30 λεπτά (φροντίζουμε να έχει δέσει η σάλτσα και να μην έχει πολύ ζουμί).
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον βασιλικό τον οποίο έχουμε ψιλοκόψει. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια βράση και το σβήνουμε. Σερβίρουμε με σπαγγέτι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον βασιλικό τον οποίο έχουμε ψιλοκόψει. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια βράση και το σβήνουμε. Σερβίρουμε με σπαγγέτι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat