— Συστατικά —

  • 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1/2 κιλό ημίσκληρο τυρί Τρικάλων τριμμένο
  • 1/2 κούπα Αγνόλαδο
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • λίγο μαϊντανό
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • αλάτι και πιπέρι

— Εκτέλεση —

Φτιάχνουμε περίπου 15 κρέπες σύμφωνα με τη συνταγή που ξέρουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε καλά τον κιμά μας. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και αφού τσιγαριστεί και αυτό, σβήνουμε με το κρασί.

Σε ένα ποτηράκι με νερό διαλύουμε τον πελτέ και τον ρίχνουμε στο κιμά. Αφού δέσουν τα υλικά μας ρίχνουμε και τον μαϊντανό. Βάζουμε το κιμά στις κρέπες και τυλίγουμε καλά. Πασπαλίζουμε με το τυρί μας και ψήνουμε στο φούρνο, στους 180°C, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Εάν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε τυρί και στη γέμιση.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat