— Συστατικά —

•1-2kg κεμπάπ Αγνοmarket-meat
•1-2 πακέτα Αγνοmarket Pitta bread
•1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
•8-10 ώριμες ντομάτες
•2 κ. σ. Αγνόλαδο
•Πολύχρωμες πιπεριές (και άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας)
•Λίγο αλάτι
•Λίγη ρίγανη

— Εκτέλεση —

Αραδιάζουμε τα κεμπάπ μας σε ένα ταψάκι με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στο φούρνο, στους 180oC για 25 λεπτά με μισή ώρα περίπου. Εναλλακτικά μπορείτε να τα ψήσετε στο μπάρμπεκιου ή στο grill.
Στη συνέχεια κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και αραδιάζουμε όλα τα λαχανικά μας σε ένα πυρέξ. Ρίχνουμε τη ρίγανη, αλατοπιπερώνουμε και αφού ραντίσουμε με λίγο αγνόλαδο, ψήνουμε στους 180oC μέχρι να μαλακώσουν.
Παράλληλα, ψήνουμε ελαφρώς τις πίτες μας στη σχάρα του φούρνου και  όταν είναι όλα έτοιμα, σερβίρουμε τα κεμπάπ μας επάνω στις πίτες, μαζί με τα συνοδευτικά λαχανικά.
Ιδανικά μπορείτε να συνοδέψτε με τζατζίκι.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat