— Συστατικά —

  • 1-2 kg κεμπάπ Αγνοmarket-meat 
  • 1-2 πακέτα Αγνοmarket Pitta bread 
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη στον τρίφτη 
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι 
  • 1 μικρό αγγουράκι τριμμένο 
  • 2 κ. σ. Αγνόλαδο 
  • 1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος 
  • Λίγο μπούκοβο 

— Εκτέλεση —

Αραδιάζουμε τα κεμπάπ μας σε ένα ταψάκι με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στο φούρνο, στους 180oC για 25 λεπτά με μισή ώρα περίπου. Εναλλακτικά μπορείτε να τα ψήσετε στο μπάρμπεκιου ή στο grill. 

Στη συνέχεια, σε ένα μπολ αδειάζουμε το γιαούρτι, ρίχνουμε το τριμμένο σκόρδο και το τριμμένο αγγούρι. Προσθέτουμε το λάδι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε απαλά. Εναλλακτικά αντί σκόρδου μπορούμε να προσθέσουμε τον ψιλοκομμένο δυόσμο. 

Ψήνουμε ελαφρώς τις πίτες μας και σερβίρουμε τα κεμπάπ μας με τηγανιτές πατάτες και ροδέλες από ψητές ντομάτες.