
— Συστατικά —
1 - 2 κιλά κεμπάπ πολίτικο
Αγνοmarket-meat
3 μελιτζάνες κομμένες ροδέλες
2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
2 - 3 ντομάτες
Λίγο μαϊντανο
1/4 φλιτζάνι Αγνόλαδο
1/4 φλιτζάνι ξύδι
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Αγνοmarket-meat
3 μελιτζάνες κομμένες ροδέλες
2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
2 - 3 ντομάτες
Λίγο μαϊντανο
1/4 φλιτζάνι Αγνόλαδο
1/4 φλιτζάνι ξύδι
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
— Εκτέλεση —
Τοποθετήστε στην σχάρα (ή εναλλακτικά στο γκριλ) τα κεμπάπ για περίπου 15 λεπτά, γυρίζοντας τα προσεκτικά έως να ψηθούν καλά από όλες τις πλευρές.
Παράλληλα σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ξύδι, λίγες σταγόνες λάδι, λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε απαλά και ετοιμάζουμε μια δροσερή σως.
Στην συνέχεια αφού έχουμε κόψει τα λαχανικά σε ροδέλες τα περνάμε με λίγο λάδι και τα ψήνουμε στην σχάρα.
Παράλληλα σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ξύδι, λίγες σταγόνες λάδι, λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε απαλά και ετοιμάζουμε μια δροσερή σως.
Στην συνέχεια αφού έχουμε κόψει τα λαχανικά σε ροδέλες τα περνάμε με λίγο λάδι και τα ψήνουμε στην σχάρα.