— Συστατικά —

· 1kg Κεφτεδάκια Αγνοmarket Meat
· 1/2 κούπα Αγνόλαδο 
· 1 πακέτο κουσκούς Αγνοmarket Pasta
· 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 1 κούπα συμπυκνωμένος χυμός τομάτας
· 2κ.σ. πελτέ
· 4 τομάτες φρέσκιες στον τρίφτη
· 1/2κ.γ. ζάχαρη
· αλάτι - πιπέρι
· φρέσκια ρίγανη και δυόσμο
· 200g τριμμένη φέτα Καρπενησίου βαρελίσια (προαιρετικά)  

— Εκτέλεση —

Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε λίγο τα κεφτεδάκια από όλες τις πλευρές να πάρουν λίγο χρώμα. Τα αποσύρουμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι. Τσιγαρίζουμε μέχρι να γυαλίσει και προσθέτουμε τον χυμό τομάτας, τις φρέσκιες τομάτες και τον πελτέ. 

Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σάλτσα μας να πάρει μια βράση. Ξαναρίχνουμε τα κεφτεδάκια στην κατσαρόλα, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για περίπου μισή ώρα. Δέκα λεπτά πριν ολοκληρώσουμε το μαγείρεμα ρίχνουμε και τα φρέσκα μυρωδικά. 

Παράλληλα φτιάχνουμε και το κουσκούς σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. 
Σερβίρουμε το κουσκούς, από πάνω τα κεφτεδάκια με την κόκκινη σάλτσα και την τριμμένη φέτα. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat