— Συστατικά —

· 1+1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 
· 1 πακέτο χυλοπίτες ΑγνοMarket Pasta
· 1φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη  
· 1κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
· 1 κ.σ. ρίγανη
· 1 αβγό
· ψωμί μπαγιάτικο
· λάδι για τηγάνισμα
· αλάτι-πιπέρι
· λίγο αλεύρι 


Για τη σάλτσα ντομάτας

· 3 ώριμες ντομάτες στον τρίφτη
· 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
· αλάτι-πιπέρι
· λίγη ζάχαρη

— Εκτέλεση —

Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στραγγίζουμε καλά. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τον κιμά, το ψωμί, τα τριμμένα κρεμμύδια, το αβγό, την μισή ποσότητα λαδιού, τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε.

Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα περνάμε από το αλεύρι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν από όλες τις μεριές. 'Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. 

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, την ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για μισή ώρα περίπου και στη συνέχεια ρίχνουμε και τα κεφτεδάκια μας. 

Σερβίρουμε με τις χυλοπίτες τις οποίες έχουμε βράσει σε μπόλικο νερό.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat