— Συστατικά —

· 700g Μοσχαρίσιος κιμάς
· 1/2φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1/2 ποτήρι ημίγλυκο κρασί ροζέ ΑγνοMarket Wine
· 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη
· 20g σταφίδες μαύρες
· 10 κάστανα μαρόν ή καθαρισμένα και βρασμένα (να κρατάνε)
· 1φλ. τσαγιού ρύζι βρασμένο
· 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
· λίγο ρόδι
· αλάτι - πιπέρι 

— Εκτέλεση —

Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να γυαλίσει. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί. 
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε τον κιμά να μαγειρευτεί για περίπου 1/2 ώρα σε μέτρια φωτιά. 

Στη συνέχεια ρίχνουμε τις σταφίδες, τα κάστανα, το ρύζι και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά. 
Βάζουμε τη γέμιση σε βαθύ μπολ, προσθέτουμε το ρόδι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε ξεχωριστά με τη γαλοπούλα.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat