ΦΑΡΦΑΛΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

— Συστατικά —
Για 4 - 6 άτομα:
- 1 πακέτο φαρφάλες
- 800g κιμά
- 150 - 200g γραβιέρα τριμμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
- 1 καρότο σε κύβους
- 4-5 τοματίνια
- Λίγη πάστα ντομάτας
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλυτζ. λάδι
- 1 φλυτζ. νερό
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- Αλατοπίπερο
— Εκτέλεση —
Βράζουμε τις φαρφάλες λίγο λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας και τις αφήνουμε στην άκρη.
Στη συνέχεια μέσα σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τον κιμά και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την πιπεριά, το καρότο, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το νερό με την πάστα ντομάτας. Σιγοβράζουμε για 45 λεπτά.
Αδειάζουμε τις φαρφάλες, αφού τις στραγγίξουμε καλά, σε ένα πιρέξ, ανακατεύουμε με τον κιμά, ρίχνουμε τα ντοματίνια, πασπαλίζουμε με το τυρί και το βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά, προκειμένου να κάνει κρούστα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Στη συνέχεια μέσα σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τον κιμά και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την πιπεριά, το καρότο, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το νερό με την πάστα ντομάτας. Σιγοβράζουμε για 45 λεπτά.
Αδειάζουμε τις φαρφάλες, αφού τις στραγγίξουμε καλά, σε ένα πιρέξ, ανακατεύουμε με τον κιμά, ρίχνουμε τα ντοματίνια, πασπαλίζουμε με το τυρί και το βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά, προκειμένου να κάνει κρούστα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat