— Συστατικά —

·    1 κιλό καλαμαράκια κατεψυγμένα
·    Αγνόλαδο για τηγάνισμα
·    χυμό από 1 λεμόνι
·    αλεύρι
·    αλάτι 
·    1/2 φλ. τσαγιού ούζο

— Εκτέλεση —


Ξεπαγώνουμε τα καλαμαράκια. Τα ξεπλένουμε, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. 

Ρίχνουμε το ούζο και το λεμόνι και ανακατεύουμε καλά. 
Τα αφήνουμε για μισή ώρα να μαριναριστούν και να πάρουν τα αρώματα του λεμονιού και του ούζου και στη συνέχεια τα περνάμε από το αλεύρι.

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 5-6 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα. 

Συνοδεύουμε με βραστά χόρτα και τηγανιτές πατάτες.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat