
— Συστατικά —
200γρ κεφαλοτύρι
100γρ φέτα
100γρ γραβιέρα
200γρ ζαμπόν σε κύβους
1 πιπεριά κόκκινη σε κύβους
1 πιπεριά πράσινη σε κύβους
1 πακέτο ζυμαρικά πέννες
6-8 φέτες μπέικον ξεροψημένες
1 κρέμα γάλακτος
100γρ φέτα
100γρ γραβιέρα
200γρ ζαμπόν σε κύβους
1 πιπεριά κόκκινη σε κύβους
1 πιπεριά πράσινη σε κύβους
1 πακέτο ζυμαρικά πέννες
6-8 φέτες μπέικον ξεροψημένες
1 κρέμα γάλακτος
— Εκτέλεση —
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες και τα τοποθετούμε σε πυρέξ.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαμπόν, τα τυριά, τις πιπεριές και το μπέικον (αφού το έχουμε περάσει από αντικολλητικό τηγάνι για να ξεροψηθεί και το έχουμε κόψει σε φαρδιά κομμάτια). Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα στις πέννες και ανακατεύουμε καλά.
Πασπαλίζουμε τις πέννες με τη γραβιέρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook /AgnoMarketMeat
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαμπόν, τα τυριά, τις πιπεριές και το μπέικον (αφού το έχουμε περάσει από αντικολλητικό τηγάνι για να ξεροψηθεί και το έχουμε κόψει σε φαρδιά κομμάτια). Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα στις πέννες και ανακατεύουμε καλά.
Πασπαλίζουμε τις πέννες με τη γραβιέρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook /AgnoMarketMeat