— Συστατικά —

· 1,5kg κουνέλι σε μερίδες
· 1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο 
· 1 ποτηράκι κρασί ροζέ  ΑγνοMarket Wine 
· 1 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια για στιφάδο 
· 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
· 1 κιλό φρέσκες ώριμες ντομάτες στον τρίφτη 
· 1κ.γ. πελτέ ντομάτας 
· 2 φύλλα δάφνης
· 2-3 κόκκους μπαχάρι
· 2 ξύλα κανέλας
· 3-4 γαρίφαλα
· λίγο ξύδι
· αλάτι-πιπέρι

— Εκτέλεση —

Πλένουμε τα κομμάτια του κουνελιού, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με νερό (να τα σκεπάζει), ρίχνουμε το ξύδι και τα αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο. Στη συνέχεια τα βγάζουμε και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. 
Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις μεριές καλά. Στη συνέχεια αποσύρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα. 

Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το σκόρδο προσέχοντας να μην καούν. Ξαναρίχνουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τις ντομάτες με τον πελτέ, τον οποίο έχουμε διαλύσει σε νερό. 
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ένα ποτήρι νερό. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια βράση, στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat