— Συστατικά —

· 1.5kg κουνέλι σε μερίδες 
· 1/4 φλιτζάνι Αγνόλαδο
· 1 φλιτζάνι λευκό κρασί ΑγνοMarket Wine
· 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
· 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένo
· 6 φέτες bacon ψιλοκομμένο
· 400g ντομάτες σε κύβους
· 2κ.σ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο 
· 1/3 φλιτζάνι βαλσαμικό ξύδι
· 2κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό

— Εκτέλεση —

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C. 
Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, και σοτάρουμε το κουνέλι σταδιακά για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα.  

Βάζουμε σε ένα ταψί το κουνέλι. Στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο το bacon, ανακατεύοντας για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε το κρασί, το μισό ξύδι και σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά. 

Προσθέτουμε τις ντομάτες και το δεντρολίβανο, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για μερικά ακόμα λεπτά. Περιχύνουμε το κουνέλι με τη σάλτσα και ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 1 1/2 ώρα ή μέχρι το κουνέλι να γίνει τρυφερό.  Πασπαλίζουμε με το φρέσκο μαϊντανό.  Συνοδεύουμε με ρύζι.