— Συστατικά —

· 1 κιλό καλαμαράκια κατεψυγμένα
· 1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί ΑγνοMarket Wine 
· 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι ΑγνοMarket Pasta 
· 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 2 ώριμες ντομάτες αλεσμένες πολτοποιημένες ή 1 ποτήρι τοματοπολτός 
· 2-3 φύλλα δάφνης
· αλάτι -πιπέρι

— Εκτέλεση —

Ξεπαγώνουμε τα καλαμαράκια και τα ξεβγάζουμε με νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. 
Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το Αγνόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα καλαμαράκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά ακόμα. 

Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, τα φύλλα δάφνης και ένα φλ. τσαγιού νερό (κατά προτίμηση χλιαρό). 
Μαγειρεύουμε για περίπου μισή ώρα. Παράλληλα βράζουμε και το κοφτό μακαρονάκι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα καλαμαράκια. 
Συνοδεύουμε με λευκό κρασί ΑγνοMarket Wine. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat