133 χρόνια παράδοση στο κρέας

Από το 1880, τρεις γενιές τώρα, όταν οι προ-παππούδες της οικογένειας Καλαμβόκη, κτηνοτρόφοι, ζωέμποροι και ιδιοκτήτες χασαποταβέρνας στα Πάκια της Λακωνίας, ξεκινούσαν την ενασχόλησή τους με το εμπόριο κρέατος, μέχρι την άνθιση των κρεοπωλείων της οικογένειας στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας και τη μετέπειτα φυσικά δημιουργία των καταστημάτων Αγνομάρκετ-Meat στην Αθήνα, κάθε γενιά γνωρίζει πως μόνο με άριστη ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση κατορθώνεις να κατακτήσεις την κορυφή.

Το 1999 η οικογένεια Καλαμβόκη ανοίγει το πρώτο τους κατάστημα στην Καλλιθέα, που κέρδισε άμεσα την προτίμηση των καταναλωτών, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, το 2008, έρχεται το δεύτερο κατάστημα στον Βύρωνα όπου η άμεση ανταπόκριση και εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το 2011 δημιουργείται το τρίτο κατά σειρά και μεγαλύτερο κατάστημα "Αγνοmarket-meat" στον Άγιο Δημήτριο, που αυτή τη στιγμή αποτελεί και το κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας.

Όταν η ποιότητα γίνεται παράδοση

Σήμερα λοιπόν τα Αγνομάρκετ-Meat αποτελούν  μια καθαρά ελληνική επιχείρηση, με τρία καταστήματα στην Αθήνα και με περισσότερα από 120 άτομα προσωπικό, προσφέροντας πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό κρέατα εξαιρετικής ποιότητας, στο καθημερινό τραπέζι των καταναλωτών. Όταν η ποιότητα, γίνεται παράδοση! Υπεραγορά κρεάτων Αγνομάρκετ-Meat! 133 χρόνια δίνουν αξία.

  • στην ελληνική παράδοση,
  • στην άριστη ποιότητα των προϊόντων,
  • στη μεγάλη ποικιλία,
  • στην άμεση εξυπηρέτηση,
  • στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές
  • και φυσικά στις ασυναγώνιστες τιμές!